RÓLUNK

A Kalevida Kft. 2020-ban bővítette tevékenységi körét, amelyben jelenleg megtalálható a teljes generál kivitelezés is…

CÉGÜNK BEMUTATÁSA

A Kalevida Kft. 2020-ban bővítette szolgáltatási és tevékenységi körét, amelyben jelenleg megtalálható a lakás/ház felújítás vagy teljes generál kivitelezés is.

Mivel cégünk jelenleg is egy állami pályázat keretein belül fejleszti a PR, marketing és eszközfelszereléseit is, így szorosan együtt tudunk működni megrendelőinkkel „Otthon felújítási’’ vagy egyéb pályázati tenderek bonyolítása során párhuzamosan kialakult élethelyzetekkel.

MINŐSÉGI MUNKA

A munkánk eredményét egy életen át fogják nézni, lakni a megrendelőink. Ezért fontos számunkra az elkészült munkák minősége.

RÖVID HATÁRIDŐ

Számunkra fontosak a határidők, hiszen a feladatok korrekt befejezésével tudjuk garantálni a jövőbeni munkáink elvégzését!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásaink köre kellően széles: munkatársaink között ugyanúgy található kőműves, vízvezetékszerelő, burkoló, szerkezetlakatos stb…, végzettséggel rendelkező szakember, mint más terület szaktekintélye, tehát ilyen irányú munkák elvégzését is vállaljuk. Emellett a klímás, hűtés-fűtéses helyiségek berendezése vagy hőszivattyú rendszer kialakításával kapcsolatban is fogadunk megkereséseket. Továbbá kisebb-nagyobb tavak és medencék kialakításának munkálatait is szeretettel végezzük, tereprendezés vagy egyéb elő-és utómunkálatokkal partnereink legnagyobb elégedettségére.

CÉLUNK

Magas színvonalon szeretnénk partnereink elvárásait és igényeit kielégíteni úgy, hogy ezzel párhuzamosan folyamatosan igyekszünk fejleszteni technikai eszközeinket.

FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS

Folyamatosan bővítjük a társaság tevékenységi köreinek számát, ezért az idei éveben sikerült egy újabb földmunkagépet üzembe helyezni a Kalevida Kft. színeiben, amellyel nem csak lézeres pontossággal tudunk minőségi munkát nyújtani partnereinknek, de szerszám repertoárjával még sokrétűbb munkálatokat vagyunk képesek elvégezni, mivel kotró-rakodógépünk rendelkezik, rakodókanállal, kotrókanállal, talajfúróval, raklapvillával és bontó kalapáccsal is.

A KALEVIDA Kft. készséggel áll rendelkezésére bármilyen Európai Uniós támogatás vagy tender keretein belül megvalósítandó terveihez, – ehhez segítséget is tudunk nyújtani mivel csapatunk 2020-ban fejlesztette gépparkját Európai Uniós forrásokból. 

Előbb említett felszerelésünk és fent látható tevékenységeink lehetővé teszik, hogy közterületek útfelújításaiból/ új utak létesítéséből, csatornázás vagy gázvezetékek előkészítő munkálataiból is kivegyük részünket, ezzel új szintet lépve partnereink megelégedésére.

NEMZETKÖZI TAPASZTALAT

A megrendelők elképzeléseit kapacitás bővítéssel, társcégek felkutatásával és bevonásával is igyekszünk maximálisan teljesíteni, nemzetközi szinten is.

Csapatunknak nem akadály a világnyelv mindennapi, professzionális használata, Egyesült Királyságban szerzett tapasztalatai is, a legmagasabb minőséget engedik nyújtani partnereink számára.