SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásaink köre kellően széles: munkatársaink között található kőműves, vízvezetékszerelő, burkoló, szerkezetlakatos stb., amire igény mutatkozik…

KOMPLETT ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk, partnereivel karöltve a teljes építőipari palettát lefedi. Legyen szó magán, vállalati vagy állami/ önkormányzati megrendelésről, mi tudjuk hol fogjunk neki. Kisebb felújításoktól kezdve, a kulcskész generálkivitelezésén át, egészen az ipari méretű csarnokok és irodák kivitelezéséig mindenhol megálljuk a helyünk.

Terveztetés, engedélyeztetés

Cégünk áll rendelkezésükre, az egyik legnehezebbnek tűnő feladatban, az új ház, vagy a meglévő bővítésének/átalakításának terveztetésében és az elkészült tervek hivatali engedélyeztetésében.

Felújítás, átépítés, bővítés kivitelezése

Szakembereinkkel és kiváló partnereinkkel vállaljuk családi házak és lakások átépítését, korszerűsítését. Természetesen a különböző állami támogatások és a CSOK igénybevételében is szívesen segítünk. Legyen szó kulcsrakész generálkivitelezésről vagy csak néhány részfeladatról, várjuk ajánlatkérésüket.

Hőszivattyús, klímás fűtő-hűtő rendszerek

A legmodernebb hőszivattyús technológia egyenesen a gyártótól, és energiatakarékos klímák széles választékban, fűtésre és hűtésre egyaránt, karbantartással, garanciálisan, egész évben.

Környezet kialakítása, földmunka, kertépítés

Az üres telektől a kész otthonig. Saját gépeinkkel és professzionális lézeres mérésekkel kialakítjuk a megrendelő igényei szerint a ház körüli környezetet. Kertészmérnök tanácsadónkkal várjuk elképzeléseiket, hogy mi megvalósíthassuk.

Garázs, medence, csapadék ülepítő kialakítása

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező medence gépészettel foglalkozó céggel közösen vállaljuk egyszerű és komplex medencék kivitelezését. Mindezek mellett könnyűszerkezetes vagy tégla garázsok, kocsibeállók építését is vállaljuk, illetve vízgazdálkodási rendszerek vagy rejtett csapadékvíz ülepítők kialakítását is ránk bízhatja.

Térburkolás, kerítés, járda kivitelezése

Az időtállóságot szem előtt tartva többféle térburkolás közül választhat a térkő, fehér kővel szórt és kombinált járdák közül. Kerítésekből pedig a kész elemekből készült (modernebb) illetve az előre gyártott kovácsolt elemeket tartalmazó (hagyományos) közül kérheti az Önnek jobban tetszőt.

GENERÁLKIVITELEZÉS

Nálunk minden építőiparral kapcsolatos problémájára megoldást talál, akár most fog bele egy új építkezésbe, akár átalakítaná meglévő ingatlanját. Keressen minket bizalommal, kérje árajánlatunkat!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Korszerű technológiákkal minőségi munkát végzünk – betartva a határidőket.

MINŐSÉGI MUNKA

Fontosnak tartjuk, hogy az elvégzett munka megfelelő minőségű legyen.
A munkánk eredményét egy életen át fogják nézni, lakni a megrendelőink. Ezért fontos számunkra az elkészült munkák minősége. A tervezéstől az átadásig rendkívül sok a munka, de tudjuk, hogy a folyamatos műszaki ellenőrzésekkel és jól szervezett csapatmunkával minden akadály leküzdhető.

RÖVID HATÁRIDŐ

Számunkra rendkívül fontos, hogy betartsuk a megbeszélt határidőket.
Számunkra rendkívül fontosak a határidők, hiszen a meglévő feladatok korrekt befejezésével tudjuk garantálni a jövőbeni munkáink elvégzését!

KORSZERŰ TECHNOLÓGIA

Minden téren arra törekszünk, hogy tartsuk a lépést és fejlődjünk.
Napjainkban minden gyorsulni látszik. Pedig valójában csak a technológia változik, ami kihatással van az adott idő alatt elvégezhető munka mennyiségére (és persze a minőségére). Az építőiparban az egyik legjelentősebb változást a különböző területein megjelenő gépesítés jelenti. Gyorsabban, erősebben, tehát hatékonyabban lehet elvégezni a feladatokat ezzel is felszabadítva az emberi erőt és kapacitást.